Met SRP naar Palestina

[JOIN OUR TRIP TO PALESTINE THIS SUMMER – SCROLL DOWN FOR ENGLISH]
In augustus 2016 organiseert Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina een 14-daagse reis naar Palestina. Het doel van de reis is om kennis op te doen over de gevolgen van etnische zuivering en bezetting, en over de strijd voor vrijheid en terugkeer van de Palestijnen.
Verschillende Palestijnse studentengroepen, waaronder Abnaa el-Balad en de Nabd Youth Organization, zullen onze gidsen zijn in o.a. Hebron, Haifa, Jeruzalem, Ramallah, Nablus en Bethlehem. We zullen universiteiten bezoeken en enkele dagen in vluchtelingenkampen verblijven.
Andere activiteiten zijn o.a. het bezoeken van NGO’s en ontmoetingen met Palestijnse wetenschappers, zorgcomités en vrouwencomités. We zullen met Palestijnse studenten ervaringen en ideeën uitwisselen over de strijd tegen onderdrukking.
Datum: 1 t/m 14 augustus 2016
Meegaan?: Stuur vóór 27 juni een motivatiebrief naar palestinasolidariteit@gmail.com (max. 500 woorden). Vertel hierin wat over jezelf en waarom jij deze zomer naar Palestina wilt gaan.
Prijs: €800,- (bij benadering) alles inclusief, vliegtickets, eten en drinken, verblijf en vervoer.
Maximaal aantal deelnemers: 15
——————————————-
In August 2016, Students for Justice in Palestine, Netherlands, will organize a 14-day trip to Palestine. The goal of the trip is to inform ourselves about the consequences of the ethnic cleansing and occupation, and about the struggle for freedom and return for the Palestinians.
Different Palestinian student groups, such as Abnaa el-Balad and the Nabd Youth Organization, will be our guides in places likes Hebron, Haifa, Jeruzalem, Ramallah, Nablus and Bethlehem. We will visit universities and stay in refugee camps for several days.
Other activities include visiting NGOs and meeting with Palestinian scientists, healthworker committees and women committees. We will exchange experiences and ideas with Palestinian students about the struggle against oppression.
Date: August 1-14, 2016
Join us?: Send before June 27 a motivational letter to palestinasolidariteit@gmail.com (maximum of 500 words). Tell a bit about yourself and why you want to come with us to Palestine this summer.
Costs: €800,- (approximately) all inclusive, plane tickets, food and drinks, stay and transportation.
Maximum amount of participants: 15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *